Vászon nyomtatás

Áraink: 2017.04.01 -től

0-1 m2-ig Ár: 8500 Ft/m2     1-3 m2-ig  Ár: 8000 Ft/m2     3-5 m2-ig Ár: 7500 Ft/m2     5-10 m2-ig Ár: 7000 Ft/m2  (1440 dpi)

10 m2 feletti mennyiség esetén, kérjen egyedi ajánlatot! Az ár az áfa összegét nem tartalmazza!

Vászon tipusok:

Natura Eco-Sol Canvas fényes

Tiszta kép lenyűgöző pontosságu kontúrok! Nagy teljesítményű, szövet természetes Canvas Fényes ideális választás különböző festmények és fotó reprodukciók. Alapanyag pamutból (100%), az anyag, formatartó és nagyon kemény nehezen gyűrődik.

Müszaki adatok:

    Vastagság 500 mikron
    Támogatás pamut
    Tömeg 280 gr
    Befejezés Fényes

Alkalmazások:

     Festmények
     Speciális külső és belső dekoráció

     Dekoráció üzletek

További vászon alapanyagok: 

Poliészter Vászon

    100% poliészter vászon a lenyűgöző dekoráció

Cotton Canvas Mat

    Vászon 65% pamut és 35% poliészter

Eco Sol Poly Canvas Fényes 

    Premium vászon, fényes poliészter 100%

Universal Premium Canvas vászon

    Vászon poliészter vászon matt

Különleges és egyedi faldekorációval szeretné díszíteni otthonát vagy irodáját? Akkor itt van egy eszköz, amely egyedivé teszi üres falfelületeit: fényképekből, rajzokból fakeretre feszített vászonképet készítünk önnek. Ön megálmodja, mi pedig kinyomtatjuk és elkészítjük, viszont ha nincs ötlete még, akkor a már elkészített képeinkből is kiválaszthatja az ízlésének megfelelőt.

Töltse meg színes, fehér-fekete vagy szépia vászonképekkel a falait. A munkafolyamat festővászon nyomtatásával indul, a száradás után kerül rá vakrámára feszített fakeret, és máris kész egy exkluzív ajándék, vagy egy egyedi faldísz, amelyre színgazdagság, tartósság és vízhatlanság jellemző.

Emlékeinek, élete felejthetetlen pillanatainak megörökítésére és megőrzésére a vászonra nyomtatott képek a legmegfelelőbbek, hiszen rajta életre kelthetjük ezeket a pillanatokat, időtállóvá tehetjük őket. Színgazdagságuknak köszönhetően évtizedek múlva is élénk és egyedi képekként díszítheti falait.